Plata & Livrarea

Cum comand?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului nostru online it-mania.ro puteti  sa va inregistrati cu datele dumneavoastra personale, respectiv datele firmei, dupa caz; acestea se pot modifica / actualiza in orice moment al comenzii accesand butonul „contul meu” din sus-ul paginii. Datele trebuie sa fie valide, in caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Dupa ce v-ati inregistrat, trebuie sa va logati pe site folosind adresa de email si parola cu care v-ati inregistrat.

Odata logat pe site, localizati produsul care doriti sa il achizitionati – folosind ori modulul de cautare, ori cautandu-l printre celelalte produse, ajutandu-va de categorii, subcategorii si filtre. Dupa ce ati gasit produsul, accesati pagina descrierii acestuia (dand click ori pe numele sau, ori pe poza) si apasati butonul „Adauga in cos” (completand si campul dinaintea sa cu cantitatea dorita). Continutul cosului il puteti vedea pe scurt accesand butonul „cosul meu” pozitionat dr sus. , sau urmarind link-ul „Cos Cumparaturi” .

Dupa ce v-ati ales toate produsele care doriti sa le comandati, verificati cantitatile produselor, suma totala si apoi apasati butonul „la finalizare comanda”.
In acest moment ati intrat in sectiunea de confirmare a comenzii si alegere a modului de plata si de livrare. Aici trebuie sa selectati cu atentie Adresa de facturare, Adresa de expediere, Modalitate de plata, Observatii despre comanda, Modalitate de expediere.

Atentie, completarea incorecta a acestor date poate duce la neplaceri privind livrarea sau comandarea produselor dumneavoastra.

Cum platesc?

Plata se poate face online prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea coletului.

Livrarea

Livrarea se face prin Curier.

Toate comenzile se vor trimite doar dupa confirmarea telefonica a acestora.